Gängkrig i Halmstad

Lilla Halmstad, där min ena dotter och två av mina barnbarn bodde tills alldeles nyligen har fem nätter under en vecka drabbats av skottlossning i stadsdelen Andersberg, Halmstads svar på Bergsjön. För mig har det varit uppenbart redan från början att det måste handla om några av Sveriges gängkonstellationer som gör upp på något sätt.

De gäng som ska finnas i Halmstad är Original Gangsters (OG), vars nuvarande Sverigeledare kommer från staden, Bandidos som funnits där till och från i lång tid samt förstås deras supportergäng X-team. Eventuellt finns där numera också anhängare till Black Cobra, ett gangstergäng med danskt ursprung. Eller så kanske det handlar om mer lokala gangstergäng. Exakt vad de aktuella skottlossningarna och meningskiljaktigheterna mellan olika gäng i Halmstad handlar om är dock svårt att veta då polisen är mycket förtegen om det hela.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Blogged with the Flock Browser

Tags: , , , , , , , , ,

Advertisements

4 Svar på “Gängkrig i Halmstad”

  1. det finns ett gäng som kallar sig själv för la familja i halmstad. dom kan vara inblandade i detta. föra gången var dom inblandade i skot lossningarna som skede föra året.

  2. det är bland annat gänget la familija (kurdernas gäng) som blir beskjutna. å ett annat alban gäng. de två gängen har härjat i flera år sedan Mehmet(kurd) skjöt sin fru (alban) å sen sig själv.

Kommentarer är stängda.