Idag fick jag stänga av sommarprogrammet

Det var Ulf Brunnberg som pratade. Jag hade befarat ett ganska dåligt program med en ganska borgerlig sommarpratare. Dåliga sommarpratare behöver dock inte vara borgerliga utan kan ha alla möjliga åsikter förstås. Inte heller behöver borgerliga sommarpratare vara dålig. Nåt sånt samband finns inte.

Ulf Brunnberg var dock inte bara dålig. Han var flåsreaktionär, eller eterspydde som Johan Wirfält i Expressen uttrycker det, som den värsta sverigedemokrat eller som ett högerextremt nättroll. Det var reaktionärt tyckande utan underbyggnad. Det gick helt enkelt inte att lyssna på. Efter en halvtimme stog jag inte ut längre. Radion fick bli tyst. Jag gissar att resten av programmet gick i samma stil (han hade inte nämnt det där med manskanal när jag stängde av)

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements

2 Svar på “Idag fick jag stänga av sommarprogrammet”

Kommentarer är stängda.