Israel vill ha ett skäl att angripa Libanon eller Iran

En svensk man har gripits som misstänkt för att ha planerat ett terroristbrott på Cypern. Det kan kanske vara så att han verkligen planerat ett terroristbrott, kanske inte. Det är svårt att veta och mitt förtroende för Cyperns polis kanske inte är det allra högsta. Den gripne är ursprungligen från Libanon. Det har fått Israels premiärminister Netanyahu att utropa att det handlar om en plan som Iran och Hizbollah (shia-muslimsk rörelse från Libanon) som står bakom. Om det finns några belägg för ett sådant påstående i nuläget är oklart och det känns mest som ett försök att återigen hota Iran. Paranoia och aggression från Israel som vanligt alltså.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements

5 Replies to “Israel vill ha ett skäl att angripa Libanon eller Iran”

  1. Detta är ju skit snack, för inte så länge sedan anhölls Irans utrikesminister flera timmar i häktet på  Cypern och nu detta. Cypern vill tillfredsställa Israel, varför vet jag inte, kanske för att få låna pengar till den krassliga ekonomin. Sedan undrar man varför svensk media ska ge sådant skitsnack så stora rubriker??? Händelserna som den i lördags där flera kurdiska parlamentsledamöter och demonstranter skadades och förolämpades av turkisk polis, där en hel miljonstad var ute och demonstrerade, gick det inte ens att hitta ett ord om i svensk media. Svensk media är väldig styrd, mer än man anar.   

    1. Menar du att jag snackar skit? Eller menar du att Netanyahu snackar skit? Det verkar som om du menar det senare och då är vi förstås överens.

Kommentarer är stängda.