Ahmed Warsames familj måltavla för sprängning

Ahmed Warsame är en av de personer som dömts för morden på Vårväderstorget. Nu har en pojke i 8-årsåldern dödats i vad som verkar vara en hämndaktion för morden på Vårväderstorget. Sannolikt har en handgranat kastats in i en lägenhet på Dimvädersgatan där släktingar till Ahmed Warsame lever. Själv sitter han häktad och har överklagat sin dom för morden.

I oktober för ett år sen kastades en handgranat mot den bostad/det hus på Dimvädersgatan där en annan av de dömda, Josef Hällgren, i rättegången om morden på Vårväderstorget bor. Även det var ju sannolikt någon form av hämndaktion.

Den 8-årige pojken som dog i explosionen på Dimvädersgatan är det andra barnet som dödats i konflikter som berör de kriminella gängen i Biskopsgården. Bilbomben i Torslanda innebar ju också att ett barn dödades.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements