32-åring häktad för mordförsök i Kvillestaden

För tre dagar sen besköts Adrian Kastrati och hans far i närheten av sin bostad i Kvillestaden (som officiellt heter Brämaregården, men ingen normalt funtad göteborgare med undantag för GP-journalister kallar området för det). De jagade efter skytten och körde på honom vid Hjalmar Brantingsplatsen varefter alla tre greps av polisen. Adrian Kastrati och hans far frigavs snart men är fortsatt misstänkta för försök till dråp.

Skytten, den 32-årige Noah Ntuve, fick dock kvarstanna hos polisen och har nu häktats för mordförsök. Han förekommer i rad brottsutredningar och är bland annat dömd för misshandel, olaga hot och narkotikabrott. 2009 befann han sig England varvid han grep för att ha sålt narkotika (heroin) till poliser som arbetade ”undercover”. För detta dömdes han till 5 års fängelse.

Han har också dömts i England för vapenbrott efter att han tillsammans med en grupp andra personer gjorde en video där de poserade med vapen och som de lade ut på Youtube. På filmen kallar de sig själva för St. Pauls Blood Gang. På filmen hotade ett annat gäng i Bristol, High Street Gang, från stadsdelen Eaton. Flimen gjordes i Ntuves lägenhet i St. Pauls, Bristol. Han fick 5 års fängelse även för vapenbrottet.

Ntuve anse ha kopplingar till Eddie Jobe och hans släktingar som ligger i konflikt med familjen Kastrati. Efter avtjänat straff i England tycks han ha återvänt till Sverige, bosatt sig i Gamlestaden och anlitats för att mörda Adrian Kastrati. Själv förnekar han dock brott och menar att han inte är den person som sköt mot Adrian Kastrati och hans far.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements