Skottlossning i Kållered – man träffad av skott

På fredagskvällen strax innan klockan 6 kom larm till polisen om en misstänkt skjutning i en lägenhet på Våmmedalsvägen i Kållered. Vittnen uppger i GP att de strax efter att de hörde ljud ha sett två män springa ut ur trappuppgången där skjutningen ägde rum. Även en bil ska ha observerats lämna platsen efter skjutningen.

När polisen kom till platsen hittad de en skottskadad man i 25-årsåldern i lägenheten. Det är oklart hur allvarligt mannen är skadad. Eftersom det är en skjutning så handlar det sannolikt om en uppgörelse i den undre världen, bland kriminella. Enligt uppgifter i Aftonbladet ska skjutningen vara en hämnd för en tidigare knivskärning. Skyttarna ska ha ringt på och sedan skjutit mannen när han kom för att öppna.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements