Mord i Lindängen i Malmö – hämnd för spelcafémorden?

På torsdagskvällen sköts en 24-årig man till döds på Lindängsplan i Lindängen. Mordet kan eventuellt var en hämnd för trippelmordet utanför ett spelcafé i Värnhem/Rörsjöstaden häromdagen. Enligt vittnen utfördes mordet av två personer på moped.

Tidigt på fredagsmorgonen (midsommarafton, idag) tog sig polisen in i en lägenhet i Lindängen i sin jakt på misstänkta men ingen ska ha gripits. Sannolikt var väl lägenheten tom. Polisen har dock gripit tre personer som misstänkta för mordet och enligt Aftonbladet ska de gripna ha blivit lindrigt skadade vid skjutningen utanför spelcafét. Polisen vill dock inte bekräfta dessa uppgifter.

Den mördade ska enligt uppgift vara Hootan Ghara Mohammadi, bror med Alex Akbar Ghara Mohammadi som mördades i november 2011Den misstänkte för det mordet var Sal*h H@dri. Hootan Ghara Mohammadi har tidigare dömts för olika brott, däribland kvinnomisshandel. Han tillhör den kriminella gruppering som Kvällsposten döpt till G-gruppen (Ghara-gruppen) medan de skjutna utanför spelcafét tillhör M-gruppen (Mekky-gruppen). Al*x Gh@ra, son till den mördade Alex Ghara, blev för sin del skjuten i Norrahammar utanför Jönköping i oktober 2014 men överlevde.

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!