Bröderna Bogere gripna i Malaga

Johnson Bogere som i många år tillhört Bandidos innersta kärna samt hans bror Patrick Bogere har gripits av spansk polis i Malaga. De har varit häktade i sin frånvaro och efterlysta för inblandning i ett brutalt kidnappningsfall i Floda som också har koppling till en bomb i Motala. Patrick Bogere är en tidigare elitboxare som representerat Sverige i OS.

Den man som kidnappades och utsattes för våld heter Kristian Eklund. Han har varit aktiv i flera byggföretag. Ett av dem har en viss koppling till Lennart Bergsten, mannen som mördades i ett gängrelaterat mord på Lidingö med koppling till olika byggbolag. Utöver Eklund utsattes också en annan man för utpressning och våld.

Utöver bröderna Bogere finns det ytterligare tre personer, Jeremiah Sebuliba, Ghazi Simmo och Karim Coulibay, som en längre tid suttit häktade som misstänkta för brottet. Ghazi Simmo är en släkting till familjen Ali Khan och ingår väl troligen i det kriminella nätverk som finns kring denna familj. Andra som tidigare varit misstänkta släpptes ganska tidigt ur häktet. En person ur familjen Simmo ingick också i den så kallade snusligan.

Läs mer:

 

 

 

.

Advertisements