Näthatet igen

Jonas Morian nämner i ett inlägg en debatt om näthat och kommenterar samtidigt hur onödigt upphetsade folk utanför bloggosfären är. Och i det har han ju helt rätt. Samtidigt går Åsa Linderborg ut i Aftonbladet och totalsågar de på Expressen som är så upprörda. Torka krokodiltårarna skriver hon, och visar på hur Linda Skugge och en del andra skribenter i Expressen som Natalia Kazmierska, själva banat vägen för det utarmade språket och de våldsamma angreppen. De själva har alltså enligt Lindeborgg medverkat till att skapa det som de blivit utsatta för.

Mina tidigare inlägg:
Propellermössor, näthatare och andra debattsabotörer
Medias makt, agenda och bloggandet

Andra bloggar om: , , , ,

Ett svar på “Näthatet igen”

  1. Jag vet inte ens vem Morian är och det är rätt skönt att strunta i vad folk tycker.

Kommentarer är stängda.