Brottsliga fascister backas upp av bloggportaler

Ett par ”bloggar” som sysslar med att namnge misstänkta brottslingar samt lägga ut deras bilder på Internet får gratisreklam på ett par svenska bloggportaler. Det som de aktuella bloggarna sysslar med är brottsligt vad jag kan förstå. Bloggportalerna som gör reklam för dem kan därmed anses göra sig skyldiga till uppmuntrande av brottslig verksamhet.

Vi lever i ett land där den verkliga brottsligheten faktiskt går ner och det finns inte heller något som tyder på att olagligt spridande av personuppgifter på något sätt innebär ytterligare minskad brottslighet. Snarare är det så att de som agerar på det vis som de fascistiska sidorna Fria Nyheter (två olika sidor) och Kriminellt bidrar till en ökad brottslighet genom sitt eget brottsliga och oetiska beteende.

Det finns heller ingen anledning för bloggportaler som Nyligen, Bloggtoppen och Blogtoplist att ha med dessa brottsliga, rasistiska, fascistiska och SD-anknutna hemsidor/bloggar i sina listor. Man ska inte göra sig skyldig till något som kan liknas vid medhjälp till brott. Jag förväntar mig att dessa bloggportaler gör på samma sätt som Bloggportalen. Dvs tar bort de aktuella sajterna från listorna.

Intressant?
Bloggat: Jinge, Kulturbloggen, Laakso, Anders Löwdin,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements