Bomb i Istanbul en vecka innan ESF

Om lite drygt en vecka ska jag åka till Istanbul för att delta i European Social Forum. Det känns ju då lite oroväckande att få läsa om ett bombattentat i tidningarna. Men förstås betyder ett attentat mot militären inte någonting när det gäller säkerheten för oss på ESF. Ingen lär försöka spränga oss i luften. Enda hotet mot deltagarna i ESF är väl som vanligt polisen.

Det komemr att bli ett par intensiva dagar i Istanbul med mycket politik och många möten. Det blir det 5:e ESF jag deltar i av 6 stycken som ägt rum. Jag missade det som var i Athen på grund av en skada i benet. Men i Florens, Paris, London och Malmö var jag med.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements
  • Det är ingenting att bry sig om. Jag bor här i Istanbul sedan ett år tillbaka och kan meddela att den enda verkliga delen av bombningar man får är genom nyhetsreportage på TV och en och annan demonstration mot PKK.

    Oroa dig inte!