Skottskadade män har inte hört nåt, inte sett nåt och inte märkt nåt

Man undrar ju då hur de två samtidigt kunnat bli skottskadade i samma ort samtidigt. Nämligen i Finspång i det nordvästra hörnet av Östergötland. En tredje man har själv anmält sig till polisen för att han kört den förste skottskadade och lämnat av honom i en rondell.

Den skottskadade man som kördes till rondellen är en 49-årig man med ett kriminellt förflutet. Han släpptes nyligen från ett fängelsestraff. Den andre skottskadade, en 45-åring, dök själv upp sn stund senare än den förste och enligt en del uppgifter har dessa två hamnat i bråk. 45-åringen är inte tidigare känd i kriminella sammanhang enligt polisen.

Genom att de två enligt sig själva tycks ha blivit skottskadade genom nåt slag gudomligt ingripande då de varken hört, sett eller märkt något så har polisen dock svårt att reda ut vad som hänt. Men för mig verkar det mer om en uppgörelse mellan yrkeskriminella än ett gudomligt ingripande. Och yrkeskriminella vill ju uppenabrligen hellre fortsätt skjuta på varandra än prata med polisen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements