Fylletimeout för SD-riksdagsman

Den sverigedemokratiske riksdagsmannen William Petzäll blev så packad på sprit och tabletter i lördags så att polisen i Trelleborg omhändertog honom i den lägenhet han delar med en före detta flickvän. Polisen ryckte ut till lägenheten två gånger under kvällen och den andra gången omhändertogs Petzäll och stoppades in i en fyllecell. Till en början var han misstänkt för att ha slagit sönder saker i lägenheten, men han är nu inte längre misstänkt för brott.

Det inträffade har lett till att Petzäll tar timeout från politiken och lämnar riksdagen obestämd tid. Det sistnämnda verkar lite väl drastiskt. Vård är ju självklart, om han har problem med alkohol och tabletter. Annars är ju det också så att även politiker måste tillåtas ha problem utan att de ska behöva lämna eller tvingas bort från sina uppdrag. Det är klart, kan de inte sköta uppdragen på grund av sina problem så måste ju det hela diskuteras. Om det är så med William Petzäll är okänt.

Intressant?
Bloggat: Moberg, Röda Berget, Bjereld,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements