Svinkallt och jag gillar det inte

Det är svinkallt. Visserligen inet lika kallt som uppe i Norrbotten där det är minus tretti och -40 grader. Men kallt nog för att det ska vara jobbigt. Igår morgon minus 13 och blåsigt, idag minus 15. Man kan knappt gå ut. Men det ser ut som omd et ska bli varmare senare, alldeles grått i väster. Tunga gråa moln. Kanske blir det snöfall senare. Inet hllr det är så kul. Snöskottning, besvär att åka bil och problem för tåg, bussar och spårvagnar. Faktum är att föredrar en vanlig göteborgsvinter, plus 5 till 10 grader och regn. Behagligare.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements
  • Snö som är så fint och mysigt! Men förstår att Göteborg kanske blir kallt eftersom det är vatten i närheten så att säga. Det är ju en viss skillnad mot att bo i inlandet (i mitt fall Uppsala) för så länge det är kallt och TORRT är det inte så jävla farligt faktiskt. Det är samma uppe i Norr, kylan är torrare så den är inte så farlig som den låter alla gånger! 🙂

    • Snö är vackert. Dessutom visade det sig att molnen var en synvilla. Ja, kallt och fuktigt är helt klart värre.

  • Pingback: Minus | Annorlunda()