Taxichaufför skjuten i Gårdsten

Sent igår kväll sköts en taxichaufför i sin bil vid Gårdstens Centrum. Två personer ska enligt vittnen ha setts springa från platsen efter skottlossningen. Andra vittnen hävdar dock att det bara var en person. Det är oklart varför han sköts, men det verkar ju vara en uppgörelse inom den undre världen på något sätt.

Polisen rubricerar det hela som mord- alternativt dråpförsök men är i övrigt förtegen om fallet. Det verkar dock som det kan ha suttit två personer i taxibilen när skottlossningen började och att det eventuellt är dessa personer som setts springa från platsen. Skotten verkar inte ha kommit från dessa personer, men tänkbart är ju att de (om uppgiften om deras närvaro stämmer) var de tänkta måltavlorna och att taxichauffören är en oskyldigt drabbad.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements