Skottlossning i Lövgärdet – igen!

I torsdags sköts en man i huvudet. Skottlossningen ägde rum på Kummingatan i Lövgärdet. Mannen fick bara en rispa då skottet snek hans huvud. Det hela rubricerades som försök till dråp alternativt försök till mord. Han besköts när han var i sällskap med annan man och de två hävdade att de utsatts för ett rånförsök. Med tanke på att det natten till idag (lördag) återigen sköts i Lövgärdet tycker jag det verkar osannolikt. Troligare är att det två händelserna hänger ihop och att det handlar om nån slags uppgörelse i den undre världen. I detta nya fall sköts det mot en man och polisen är mycket förtegen om dådet som också det rubriceras som som mordförsök alternativt försök till dråp.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements