Två Hells Angels-medlemmar överfallna

Igår, fredag, på kvällen, överfölls två medlemmar i Hells Angels i Köpenhamn. Polisen befarade först att det var en del i ett befarat krig mellan Bandidos och Hells Angels som tidigare lett till en större polizrazzia mot de kriminella mc-miljöerna i Danmark. Så verkar dock inte vara fallet utan det tycks handla om en intern uppgörelse inom Hells Angels.

En 31-årig man misshandlades, knivskars och kastades ur en bil på Amager och en 32-årig man, hittades i baksätet på en personbil, skjuten i benet. Polisen genomförde efter överfallen en razzia mot Hells Angels och grep omkring 30 personer. De har alla släppts igen.

Man kan ju misstänka att dessa två var de som köre in en lastbil i Bandidos lokal på Amager. Nåt som kanske inte var godkänt från organisationen och som resulterade i en stor polisrazzia och olägenheter för Hells Angels såväl som för Bandidos. Som straff och som gottgörelse till Bandidos för att undvika en konflikt kan de två därför ha bestraffats av sina egna.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements