Örgrytefallet: 24-åring begärd häktad

Den 24-årige man som hittade tillsammans med den 9-åriga flickan som försvann i Skår har begärts häktad för att ha fört bort flickan. Han är misstänkt för människorov. Mannen har medgett att han fört bort flickan, men nekar till människorov, utan  medger möjligtvis olaga frihetsberövande. Mannen har i förhören uppgett att han inte haft för avsikt att skada henne.

Naturligtvis har flickan fått psykiska skador ändå. Hon har självklart varit mycket rädd och orolig under den tid hon hölls fången av 24-åringen. Det kommer sannolikt att ta tid innan flickan och flickans familj komme att känna sig trygga  med att flickan går ensam till skolan på morgnarna.

Mannens syfte med att röva bort flickan verkar mycket oklart, men med tanke på att det handlar om en man med ett lätt begåvningshandikapp kan det mycket väl handla om att han tyckte att han hittat en lämplig vän att leka med.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements