Det är dags för Ekeroth att offentligöra hela filmen

Kent Ekeroth har gjort en film. han har filmat sina kompisar i järnrörspartiet när de är ute och agerar som förväntat. Rasistiskt, våldsamt och sexistiskt.

När bit efter bit av filmen kommer ut så beslås alla som är med på filmen med lögn efter lögn. Därefter kräver Ekeroth och kompani att filmen ska offentligöras i sin helhet. Av Expressen. Vore det inte bättre om Kent Ekeroth själv offentliggjorde sin film? Något han kanske borde ha gjort redan för två år sen istället för att låta kompisar klippa i den och släppa ut vissa valda, oförargliga delar. Kent Ekeroth är ju ändå den som filmat, den som haft filmen i två år.

Frågan är dessutom, vem är det som klippt i filmen? Vem mer än de som finn smed på filmen känner till innehållet? Vem är det som skyddat järnrörsgänget? Björn Söder? Jimmie Åkesson? Richard Jomshof? Nån från bunkerfalangen är det nog inte? Och vad ska hända med denne?

Intressant?
Bloggat: Röda Malmö, Krassman,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements