Det högerextrema våldet ökar – våldsamma pedofiljägare

Det högerextrema våldet ökar. Våldet från diverse extrema våldsfixerade grupperingar ökar kraftigt i Sverige. Det handlar om sådan grupper som Pedo Hunting Sweden (PHS), No Lives Matter och mindre lokala grupperingar som de som nyligen dömdes för ett mord i Jordbro och ett mordförsök i Åkersberga. Kanske kan vi också räkna 13-åringen som sköt mot Elbit till det ökande högerextrema våldet. Alla dessa grupper och personer (möjligen med undantag av 13-åringen) har flera saker gemensamt.

Nämligen att de är kopplade till kriminella miljöer, ofta gängkriminella miljöer samtidgt som de också är kopplade till högerextrema miljöer. De sistnämnda är ju dessutom ofta direkt ihoipkopplade med gängkriminella miljöer vilket visats av den senaste tidens granskningar av Sverigedemokraternas kopplingar till kriminella nätverk och gängbrottslighet.

PHS Göteborg och deras våldsamheter

ETC har skrivit en bra artikel om PHS i Göteborg som överföll och misshandlade ett par personer som de påstod var pedofiler. I det ena fallet handlar det om en förståndshandikappad man som inte en begrep att sex med minderårig var fel och olagligt: Han begriper nog inte ens begrepp som minderårig och kan knappast anses vara pedofil. i Det andra fallet handlar om en 19-åring som uttryckligen sa att han inte var intresserad av sex med en minderårig då det var olagligt. Han är uppenbart inte pedofil. Åndå misshandlades han.

En av de som varit ledande i gruppen som ägnat sig misshandel av påstådda pedofiler var en 14-åring som också vari i kontakt med den nazistiska våldsorganisationen Aktivklubb. Gruppen har misshandlat de två offren grovt och dessutom rånat dem.

Totalt har 5 personer åtalats i ärendet. Fem män och en kvinna från PHS åtalas för rån, grov misshandel, grovt olaga integritetsintrång, penningtvätt och involverande av underårig i brottslighet.. 14-åringen som numera är 15 år gammal har inte åtalats då han är för ung. Kvinnan öär psykiskt sjuk och 3 av männen har ett digert straffregister.

De åtalade är:
  • D@n#€l Br@ndt, åtalad för rån i tre fall, grovt olaga integritetsintrång i tre fall, involverande av underårig i brottslighet i tre fall,
  • T0mm? Sj?gr€n, åtalad för rån i två fall, grovt olaga integritetsintrång i två fall, involverande av underårig i brottslighet i två fall, narkotikabrott, rattfylleri och olovlig körning.
  • W#lli@m S@nd, åtalad för rån, grovt olaga integritetsintrång, involverande av underårig i brottslighet,
  • Osc@r St@mm#ng, åtalad för rån, grovt olaga integritetsintrång i två fall, involverande av underårig i brottslighet och grov misshandel.
  • L#nn J0nss0n, åtalad för involverande av underårig i brottslighet, grovt olaga integritetsintrång
  • Chr#st#@n K#l@nd€r, åtalad för penningtvätt.

Tidigare har medlemmar i PHS i Umeå och Stockholm dömts för brott.

I Umeå fick två män två års fängelse medan en tredje och yngre person fick åtta månaders ungdomsövervakning. Solidariskt ska de betala 109 600 kr i skadestånd till brottsoffret. De dömda personerna har efternamn som Karlsson, Persson och Sundqvist.

I Stockholm dömdes sju personer födda mellan 2002 och 2005 för grov misshandel, grovt hemfridsbrott, ringa narkotikabrott och medhjälp till grov misshandel. Det hårdaste straffet var två års fängelse för en av männen.

Läs mer:

PS. Pedo Hunting Europe har klara kopplingar till nazism och har en högerextrem symbol som sin logga.


Upptäck mer från Svenssons Nyheter

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

Kommentera gärna med hjälp av ett Mastodonkonto

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.