Regeringens stödtrupper är det stora problemet i Sverige

Regeringens stödtrupper är det stora problemet i Sverige. Men integrationsminister Mats Persson vill undersöka invandrares värderingar. Det behöver inte nödvändigtvis vara fel men den motivering han ger till varför det behöver göras är helt uppåt väggarna:

– Vi ser ju hur Pridetåg eller kippavandringar runt om i Sverige blir, där det är motdemonstranter som skriker och beter sig hotfullt mot dem som bara vill uttrycka sina åsikter. Så det är klart att det finns krafter i samhället som vill motarbeta den liberala demokratin. Så är det.

Om det är detta det hanrla om är det ju det egna regeringsunderlaget som borde undersökas. För de som stör kippavandringar, pridetåg och liknande är i stort sett enbart vita högerextremister från Sverigedemokraterna eller nazister. Dvs personer som utgör en viktigt del av regeringsunderlaget. Det är också samma grupp av människor som beter sig hotfullt i sociala medier och mot meningsmotståndare i alla möjliga frågor.

Kort sagt borde regeringen snarare undersöka de värderingfar som finns bland deras supportrar. Inte de värderingar som finns bland invandrare. För de förstnämnda ställer till fler problem. Våld, övergrepp mot barn, hot, trollkonton, kontakter med kriminella gäng med mera. Regeringens stödtrupper är det stora problemet i Sverige. Inte invandrarna.


Upptäck mer från Svenssons Nyheter

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

Kommentera gärna med hjälp av ett Mastodonkonto

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.