Gangsterkrigen i Göteborg fortsätter?

En man har hittats död i Kvillebäckens industriområde i Göteborg. Ett förfallet område där flera av gangstergängen, Brödraskapet Wolfpack, Hells Angels och Red & White Crew, har lokaler och där flera gangsterrelaterade mord tidigare begåtts. Ett område som jag tidigare kallat för maffiagängens lekplats.

I gangsterkrigen i Göteborg har det mesta setts, från allmän skottlossnign på badplatser, skottlossningar rakt in i lägenheter genom fönster och dörrar, sprängningar av restauranger, sprängninagr av bilar mitt på ljusa dan i centrala Göteborg, rena avrättningar med mera. Det är mer än obehagligt kan man nog säga.

Borgamedia: DN1, DN2, DN3, GP, SVD1, SVD2
Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Advertisements
Gilla Anders_S på Patreon!

Ett Svar på “Gangsterkrigen i Göteborg fortsätter?”

Kommentarer är stängda.