Ett nytt år – om det blir gott vet vi inte än

Ett nytt år har inträtt och jag kan konstatera att det vad bloggandet gäller, under förra året, så har jag skrivit allt flitigare och mer regelbundet på bloggen. Som under loppet av det gångna året avancerat till en av de mest lästa politiska bloggarna i Sverige, dessutom en av de mest länkade, enligt bland annat Twingly och en av de högst rankade på knuff.se. Det är ju alltid roligt.

Året som just tagit slut har i bloggvärlden präglats av bloggbävningen kring FRA-lagen, där jag varit en av de flitigaste skribenterna. En annan fråga som diskuterats flitigt i bloggvärlden har varit fildelning, piratkopiering och den nya lagstiftning som föreslås på detta område.

Hösten har rent allmänt präglats av finanskrisen och bilkrisen, frågor som vänsterbloggar skrivit mycket om. I verkliga livet ägande jag personligen mycket tid åt ESF (European Social Forum) under året, något jag också skrev en hel del om under förra året. Dessutom har jag som vanligt skrivit mycket om nazism, högerextremism, våld och kriminalitet samt ett antal långa serier av artiklar om storfinansen i Sverige, de 15 familjerna.

Under de sista dagarna av förra året dominerade dock Gaza skrivandet. Även andra internationella konflikter som upproret i Grekland, kriget i Georgien, Thailands inrikespolitiska problem, terrordådet i Bombay och situationen i Somalia har jag skrivit mycket om under år 2008.

Bloggat jag länkat mycket till och som länkat mycket till mig har varit Jinge, Röda Malmö, Esbati, Kildén & Åsman, Mullvaden, BiologyandPolitics, LOKE, Annarkia, Alliansfritt Sverige och ett antal till.

Avslutar detta inlägg med förhoppningar om att det nya året blir gott , att finanskrisen leder till att vägen mot ett miljövänligare samhälle blir ett huvudalternativ, att omvärlden överger sitt stöd till Israel, att bilkrisen inte totalt ödelägger Göteborg, att mina barn, barnbarn och vänner ska må bra och en massa annat.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Advertisements

3 Svar på “Ett nytt år – om det blir gott vet vi inte än”

  1. Tack, annarkia. Vi lär av varandra.

    Tack Hampus, jag är en envis jäkel. Utan dina kommentarer skulle jag ibland stå mig slätt.

Kommentarer är stängda.