Skottlossning i Biskopsgården

Närmare bestämt vid Friskväderstorget strax innan midnatt i går kväll. Enligt vittnen ska två personer ha varit inblandade i händelsen. Inga personer skadades troligen, ingen person fanns på platsen när polisen kom dit men däremot vapen.

Under relativt kort tid har nu Göteborg drabbats av en rad incidenter och mordförsök med skjutvapen. Skottlossningen i Brämaregården, mordet i Vasastan, mordförsök i Tynnered och skjuten person i Frölunda. Till det kan vi nu lägga skottlossning i Norra Biskopsgården.

Det lär inte bli bättre så länge det skärs ner och privatiseras. Saker som medför sämre kontroll, mer korruption och större fattigdom. Saker som öppnar upp för organiserad brottslighet. Med sådan följer skjutvapen och skjutuppgörelser. Obehagliga mord, revirstrider och marknadsstrider.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements