Hur mycket fick ungdomarna böta?

Det är inte rimligt att ungdomar kan kasta ägg på hus och egendom samt trakassera människor utan att få nåt straff (nu kan det ju hända att de fått det, men det framgår inte av tidningarnas artiklar) medan den villaägare som tröttnar på det hela och går till motattack får stora böter. Jag tycker att det verkar vara ett helt proportionerligt självförsvar att krossa ett enda mot en av ungdomarna och finner böterna i fallet helt orimliga (om nu tidningarnas artiklar berättar om fallet på ett korrekt sätt). Och om nu pojken var äggallergiker borde han väl inte hanterat ägg överhuvudtaget?

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements
Gilla Anders_S på Patreon!

Ett Svar på “Hur mycket fick ungdomarna böta?”

Kommentarer är stängda.