Game of Thrones – imponerade inte

Såg första avsnittet av Game of Thrones igår. Jag måste säga att det inte imponerade. Det var fragmenterat och uppstyckat. Möjligen beroende på att man ville presentera de flesta inblandade och viktiga karaktärer i det första avsnittet.  Nu har jag inte läst böckerna så jag vet inte om alla viktiga personer verkligen presenterades eller inte. Men det kändes som om det var på det sättet som jag beskriver.

Sen tycktes producenterna/filmarna/regissören ha en viss förkärlek för att visa upp kvinnors bröst i tid och otid. Det verkade ibland helt onödigt, till och med lite malplacerat. Halvnakna och nakna kvinnor, men inga nakna män. Avsnittet var dock inte helt ointressant, men kanske packat med alltförmycket information. Det återstår att se hur fortsättningen kommer att bli, för jag ska se fler avsnitt. Kanske tar det sig.

Intressant?
Bloggat: Ting och Tankar, Weird Science,
Borgarmedia: SVD, AB1, 2, SVT, HD, DN,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Advertisements

4 Replies to “Game of Thrones – imponerade inte”

  1. Det är en faslig massa mäniskor i böckerna, allt för många att komma ihåg, så de gjorde nog sitt bästa där. Kvinnobrösten kommer du dock får lida(?) med serien ut. Prova ett par avsnitt till i alla fall. Själv slutade jag se, men det är bara för att jag inte gillar sättet de filmar på.

Kommentarer inaktiverade.