Rättegång för mordet på Black Diamond

En ung man mördades brutalt på restaurangen Black Diamond i Brämaregården på Hisingen i början av mars i år. Den unge mannen var 20 år och han mördades med 25 knivstick över hela kroppen. Våldet var mycket brutalt och mordet mycket våldsamt.

Den misstänkte mördaren är en 39-årig man. Han misstänks ha mördat 20-åringen då denne hade kontakter med hans dotter. De två hade tidigare haft sällskap, men förhållandet hade av någon anledning tagit slut. 20-åringen fortsatte dock kontakta dottern även efter det och hotade med att skicka bilder till pappan. Efter att 39-åringen fått reda på de fortsatta kontakterna vid ett möte på socialtjänsten åkte han direkt till restaurangen där 20-åringen arbetade.

Själv säger den 39-årige mannen dock att han enbart agerade i självförsvar, men det vapen som 20-åringen i så fall ska ha använt har inte kunnat återfinnas. Det förklarar inte heller varför våldet mot 20-åringen var så omfattande. Endast 39-åringen och den mördade 20-åringen var inne i restaurangen när mordet skedde men flera släktingar fanns i omgivningen där de eventuellt höll vakt.

Idag startar rättegången mot 39-åringen för det brutala och hedersrelaterade mordet.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements
 1. Det här med att du rewritar GP-artiklar utan att ens tillföra en ynka åsikt eller ytterligare information. Varför gör du det? Är det enbart för att driva trafik till din site?

  • Jag läser oftast samma material som GP läser (Dvs förundersökningar, flashback, domar etc). Jag skriver om samma saker. Det är väl då inte konstigt att det handlar om samma sak och blir lika. Sen länkar jag till GP (som ju ändrat sina artiklar flera gånger under dagen plus bytt namn på dem, då länkar jag om), som jag naturligtvis också läser liksom GT (vars artiklar ju också är ungefär lika, tror du dom rewritar GP också). Jag måste inte tycka nåt varje gång eller ha nån information som andra tidningar inte har. Det gör jag i de flesta inlägg men inte alla.

   Att det var ett hedersbrott visste jag exempelvis långt innan GP visste det. Se ett av mina länkade inlägg. Detta inlägg är alltså en uppföljning på de tidigare inläggen och bör läsas ihop med dem. Jag brukar följa upp de brott jag skrivit om tidigare på olika sätt. Det är så jag skriver och så bloggar brukar funka. Hur folk läser är dock upp till dem.

   Förresten länkar jag mycket mer till DN.

   För min målgrupp och mitt syfte med bloggen funkar detta väldigt bra.

   Det kan ju också nämnas att länkar från Twingly endast står för cirka 20-25 % av trafiken till min blogg (GP och DN står för mellan 5 och 10% var), medan Google står för 50-60% och andra sökningar för ytterligare 5%. Direkttrafik (inklusive de som kommer via mitt RSS-flöde) är mellan 10 och 20%. Ytterligare ungefär lika många (men de ingår ju inte i antalet som läser bloggen på webben) läser enbart RSS-flödet. Jag har alltså en hel del läsare som använder min blogg som en förstahandsnyhetskälla och som läser på tidningarna först när de vill fördjupa sig.