Kristfanatiker

SkapelsekonspirationenBoktips
Per Kornhall
Skapelsekonspirationen
Leopard förlag

Kristfanatiker

USA-västlig kristfundamentalism och afro-asiatisk islamfundamentalism uppmuntrar till civilisationskrock. Men de står eniga i sitt medeltida teokratiska motstånd mot sekulär frihet och demokrati. Liksom i sin mångkulturella isolering från den ”onda humanistiska” omvärlden. Bland annat via separatistiska friskolor som ofta kränker barns (= individers) rätt att tänka själva.

Man attackerar vetenskapen evolutionsbiologi som ”materialistisk ideologi”. För att uppnå sitt mål, ett Bibelstyrt religiöst-auktoritärt världsimperium, attackerar man ”ateismens grundvalar” – darwinismen/utvecklingsläran. Som man vill ersätta med skapelsetro/kreationism/ID(intelligent design). Boken avslöjar skickligt hur.

Hans Norebrink

Läs mer: Dagens Bok, Jinge, SVD, Tentakel, KB, VIdag, Lunken,

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Köp boken hos Adlibris 

Advertisements