Man skjuten till döds i Rannebergen

En man i 30-årsåldern sköts till döds natten till måndag. På Fjällbinkan i Rannebergen. Strax innan klockan två fick polisen ett larm och när de anlände till platsen hittades en livlös man som avled på väg till sjukhuset. Mannen sköts inte där han hittades och bodde inte i den aktuella trappuppgången utan verkar ha försökt söka skydd eller hjälp. Skjutningar är ovanligt i Rannebergen som är en stadsdel känd för två saker. Där bor många medlemmar i Jehovas vittnen och sverigedemokraterna har 10% av rösterna.

Skjutvapenmord brukar betyda gangsteruppgörelse, men genom att det hela skedde i Rannebergen måste det inte vara så. Men samtidigt så var det i Rannebergen en av de skyldiga till dubbelmordet i Stora Höga för några år sen greps. Det mordet var knutet till Red & White Crew och det finns kopplingar mellan morden och skottlossningarna i Biskopsgården och personer som tidigare haft kopplingar till Red & White Crew. Polisen uppger dock att det är för tidigt att säga om det finns kopplingar eller inte.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements