Fjordtank

Del 3 av 5 i serien Fiskebäcksrederier

Rederi i Fiskebäck startat 2004. I styrelsen för företaget sitter Ulf Börjesson, Andreas Magnusson, Elias Magnusson och Patrik Ulmfelt. Extern firmatecknare är Thomas Ahlström. 2012 hade företaget 12 anställda, omsatte nästan 16 miljoner och hade bokförda tillgångar på 56 miljoner. Bolaget ägde ett tankfartyg.

Fjordtank

Eftersom det på företagets hemsida uppges att det handlar om ett familjeföretag är det sannolikt att de två Magnussons och Ulmfelt i styrelsen är släkt och ägare till bolaget. Eventuellt ingår även Börjesson i släktkretsen. Dessa Magnussons är sannolikt också släkt med de Magnusson som äger del i Ahlma Fiskeri AB och tidigare ägde GG 564 Roxen.

De fem nämnda personerna ingår också i styrelsen för Fjordtank Invest AB, av allt att döma ett fastighetsbolag. Thomas Ahlström och Ulf Börjesson driver dessutom Fiskebäcks Seafood AB och Börjesson Ahlström Food AB tillsammans.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Series Navigation<< BRP RederiKrabbeskärs Rederi AB >>
Advertisements
  • Peter Kjellsson

    Mycket spekulationer i dina inlägg. Bara för att man har samma efternamn som ägarna till vissa fiskebåtar….

    • Att skriva att nån kanske är släkt med nån annan i ett fiskeläge när de har samma efternamn är inte speciellt märkligt. Jag är sju själv från ett fiskeläge och där är i stort sett alla släkt med varandra på ett sätt eller annat. Om du vet om de är släkt eller inte kan du ju bara skriva det så jag kan ändra.