Mille Markovic skjuten

Mille Markovic hittades igår kväll skjuten utanför sin bostad i Ulvsunda. Han sköts med flera skott.  Han är känd som porrklubbsägaren som uppgav att kungen var en regelbunden gäst på en av hans klubbar. Han är också känd för att vara inblandad i en våldsam fejd om porrklubbsintressen och annat i Stockholm. På den andra sidan i fejden står sannolikt Michael Badelt, den nuvarande ägaren av den porrklubb Markovic en gång ägde. Han var tidigare Markovics affärspartner.

Så sent som i december i fjol friades Mille Markovic från misstankar om anstiftan till mordförsök i samband med en skottlossning mot en porrklubb i Stockholm, Club Privé, den 10 maj förra året. Närmare bestämt mot Michael Badelt. Åtalet lades ner efter att ett vittne dragit tillbaka tidigare uppgifter.

Markovic har suttit i fängelse flera gånger och varit åtalad än fler. Han har varit misstänkt och åtalats för narkotikabrott, grovt vapenbrott, olaga hot, häleri, brott mot knivlagen, ekonomisk brottslighet och trafikbrott. Dessutom har han varit inblandad i en rad olika civilrättsliga tvister, bland annat om ägandet av porrklubbar.

Det finns väl stor anledning till att mordet på Mille Markovic är kopplat till konflikten med Michael Badelt kring porrklubbsintressen. Det hela är ett typiskt gangstermord och sannolikheten för att det ska bli löst är ganska låg. Michael Badelt ser det hela som väntat och uppger att han inte har något med mordet eller Markovic att göra.

Läs mer: Mille Markovic och Michael BadeltKungen och Milan SevoNovagruppen och den organiserade brottslighetenVapenhandlaren från ÄlmhultMilan Sevo

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements