Mord i Mariehäll i Stockholm

En man i en bil sköts ihjäl vid 12-tiden mitt på dagen idag på Bällstavägen i Mariehäll, Bromma, västra Stockholm. Skotten mot mannen avlossades från en annan bil som senare hittade brinnande vid Ängbybadet. Enligt vittnen hängde skytten ut ur en bakruta på bilen och sköt med automatvapen mot den dödade mannen och dennes bil. När polisen anlände till platsen var mannen fortfarande vid liv, men han avled senare av sina skador.

Enligt obekräftade uppgifter ska den dödade mannen vara Joaquin Morales från det så kallade Bredängsnätverket. Han är bland annat känd för att eventuellt ha varit inblandad i den utpressning som kanske ledde fram till mordet på pokerprofilen Andreas Oscarsson. Om det var han som dödades kan det handla om hämnd från Östberganätverkets sida, men det kan förstås också handla om nåt annat.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

PS. Bilen som mannen dödades i tillhör Joaquin Morales mamma. Så det kan nog i stort anses bekräftat vem som blivit dödad.

Advertisements

2 Replies to “Mord i Mariehäll i Stockholm”

Kommentarer är stängda.