Skjutvapenmord i Helsingborg kopplat till flera andra mord

Tjugo över elva på onsdagskvällen larmades polisen till Ragnvallagatan i Helsingborg efter att det kommit in larm om skottlossning i området. På plats anträffades en man i 20-årsåldern med skottskador från flera skott. Han fördes till sjukhus med ambulans men avled senare där. I samband med skottlossningen brann också en bil på samma gata efter en krock mellan två bilar.

Den skjutne ska vara Younes Haifi och han var bror till Lamine Samy Haifi som sköts ihjäl i januari 2018. De två bröderna hade också kopplingar till Esmail Abdulhadi Mohammed som sköts ihjäl i oktober 2017. Så uppenbarligen har det nya mordet kopplingar bakåt till en rad våldsdåd, mord och mordförsök i Helsingborg. Det innebär också med all säkerhet att det är gängrelaterat.

Läs mer: Gängland Helsingborg-Landskrona

Advertisements