Neandertalarna bytta mot oss!

Neandertalarna bytta mot oss! Konspirationsteorierna blir allt mer vansinniga och fantasifulla. Som en hemlig elit av mångkulturella, satanistiska, barnätande, pedofiler som vill få makt över vanliga människor via mikrochips i blodet. Då kan de byta ut svenska folket mot vänstervridna invandrare som röstar på just den ondskefulla överklasseliten. Ofta pekas judar ut som ansvariga.

Men de hjärndöda knäppskallar som hittar på dessa lögner har missat en sak. I urtiden byttes neandertalarna ut mot oss Homo sapiens (den moderna människan)

Rekonstruktion av en gammal neandertalman.

Rekonstruktion av en gammal neandertalman. Bild: Neanderthal-Museum, Mettmann. Licens: CC BY-SA 4.0

Neandertalarna uppstod i Europa för 300 000 till 400 000 år sedan, och var alltså dess europeiska urbefolkning. Vi nutida moderna människor uppstod för 200 000 år sedan i Afrika. Och för 100 000 år sedan invandrade vi Homo sapiens-afrikaner till Europa, där alltså neandertalarna levde i sina egna europeiska ”länder” (stammar).

Senare dog neandertalarna ut, troligen på grund av klimatförändringar och konkurrens om krympande resurser. Inget tyder på att vi krigade mot dem – det var snarare ”Make love, not war”. Och det sexet lämnade ett kvar några procent av gener från neandertalare (och andra urfolk) hos alla nu levande människor utanför Afrika. ”Rasblandning ” alltså.

Vi människor har alltid flyttat på oss, haft sex och blandat oss. Det har gått av sig själv, utan planering och tanke. Det har aldrig behövts en särskild elit för det.

Det är alltså sammanfattningsvis neandertalarna som är de äkta européerna, som bodde först i Europa. Sedan byttes de genom en slumpmässig miljöutveckling ut mot oss afrikanska invandrare från det mänskliga urhemmet Afrika. Inte precis de motvalls fakta om verkligheten som främlingsfientliga och rasister vill höra!

Hans Norebrink

Läs mer om neandertalare

Kommentera gärna med hjälp av ett Mastodonkonto

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.