Vissa saker vill Lars Danielsson inte prata om

Lars Danielsson pratar ibland om hur han inte hanterade Tsunami-katastrofen. Han slirar sig fram med olika lögner (som det ser ut i all fall). Men tänk om det inte är lögner. Han kanske satt nån annan stans än på regeringskansliet under annandagen. Han kanske satt hos Försvarsstaben. För han var ju förmodligen MUST:s man i den socialdemokratiska regeringen. Och på kansliet jobbar han ju kvar ännu och anser att han mycket väl kan tjäna den nya borgerliga regeringen. Denna är emellertid inte lika övertygad om Lars Danielssons förtjänster.

Han pratar gärna om hur han förföljts av media. Men käre Lars, om man inte ljuger så mycket (eller i alla fall inte avslöjar hela sanningen) får man nog finna sig i att media jagar på.

Om andra saker vill han inte prata alls. Sådana saker som att han gav MUST fria händer i Göteborg 2001. Fria händer att spana på svenskar (vilket är förbjudet enligt lag, fast det vill man ju ändra nu), att bistå amerikanerna med det de behövde etc. Det vill Lars Danielsson inte ens kommentera. Han vill inte kommentera varför han godkände falska hotbildsrapporter som producerats av amerikanska DIA. Han vill inte yppa en enda kommentar om detta, trots att amerikanska agenter pekat ut honom som den ansvarige i regeringen. Jag tycker det hela verkar skumt.

Anders_S