En upprörd bloggare

En upprörd bloggare kritiserar min kritik av dyslesbisk i detta inlägg för att vara allt för hårt och otrevligt och att jag lägger mig på en låg nivå. Låg nivå vet jag inget om, men en sak är säker. Irriterad är jag på folk som skriver om saker de inte vet nåt om. Folk som skriver om extremvänstern på ett sätt som visar att de inget vet om extremvänstern eller vänsterextrema. Folk som skriver omd emonstrationer utan att veta hur det fungerar. Och killen som kritiserar har rätt. Jag är ganska otrevlig i inlägget, men anser att jag har fog för att vara det.

Jag är vänsterextrem, jag kastar inte sten, jag anser inte att vandalism är okej. Jag arbetar med Nätverket mot rasism (i Göteborg dock, inte i Stockholm). När dyslesbisk jämför mig med högerextremister, med en grupp människor vars brottslighet är 10 gånger så hög som vänsterextremisters brottslighet blir jag upprörd. Självklart. Högerextremister (nazister) med brottslighet som innefattar mord på homosexuella, mord på oliktyckande, bankrån etc. att bli jämförd med sådana kan göra vem som helst upprörd. Speciellt när man i 25 år arbetat mot förtryck, mot diskriminering, mot rasism, mot homofobi. Han som skiver bloggen dyslesbisk (Freddi Westerlund) och killen som skriver bloggen Mitt så kallade liv borde tänka efter innan de skriver om nåt som de vet väldigt lite om. Man kan inte jämföra päron med äpplen.

Och kanske jag borde tänka efter och skriva lite mindre magsurt ibland.

Andra bloggar om: , , , ,

Ett svar på “En upprörd bloggare”

  1. Hehe…Snygg reträtt där på slutet. Alldeles i slutet. Nästan så man missar den om man inte läser texten noga.

Kommentarer är stängda.