Att vara göteborgare

Gjorde ett test i GP. Detta blev resultatet:

Du är en riktig göteborgare och du är stolt över det. Som sann lokalpatriot älskar du Göteborg med alla dess brister. Får du chansen att ge Stockholm en känga tvekar du inte, men du slösar hellre orden på beröm – över Sveriges framsida. Hjälpsam är en underdrift i ditt fall och en del utsocknes tycker rentav att du är lite påträngande när du i alla sammanhang ska finnas till hands. Du lyckas finna roliga poänger i alla situationer och i varje ord ser du möjligheten till en ny vits. Andra riktiga göteborgare älskar dig men de ansträngda leendena ökar med kilometeravståndet från Kopparmärra.

Och har ni hört mig nån gång så vet ni att det kanske stämmer.

Andra bloggar om: ,
Technorati:
I Göteborg på Bloggkartan

Ett svar på “Att vara göteborgare”

  1. Visst är göteborg fint och jag upplever det som mer gemytligt än stockholm, men det får räcka för min del att jag pendlar in till universitetet, det är lite för stort att bo i

    Borås-Fredrich

Kommentarer är stängda.