Om våldet, igen

Under helgen dök det upp en artikel som har blivit väldigt ouppmärksammad i bloggosfären. Artikeln tog upp några av de saker som Svensson vanligtvis skriver om här på bloggen, nämligen ungdomars våld och brottsstatistik. Artikeln dök upp på SvDs hemsida och bekräftar det som vi länge vetat och talat om här på bloggen, nämligen att myten om brottsligheten och våldets ökning är just det, en myt.

Artikeln går att läsa här.

Texten är ovanligt sansad och jag ville uppmärksamma folk på den utan att kommentera den ytterligare. Kanske kommer Svensson göra det senare, men tills vidare får det här lilla inlägget duga. Ett sätt att säga: ”Här har ni det, fakta. Det är inte bara vi på bloggen som påtalar dessa myter”

Tack för mig
-Z

Andra bloggar om: ,

Ett svar på “Om våldet, igen”

Kommentarer är stängda.