Moderaterna i Malmö har noll koll

Moderaterna i Malmö tycks tro att de lätt pubertala utropen på en autonom aktivistsida innebär att dessa aktivister hotar det officiell ESF. Eller vad tror de egentligen? Dessutom fattar jag inte riktigt var de får sin information om ESF i Athen från. Utmynnade i oroligheter? Det är helt enkelt inte sant.

Det har varit ESF i Florens, Paris, London och Athen och nu ska det vara i Malmö. Alla tidigare ESF har avlöpt utan några större ordningsproblem. I Athen var det en mndre grupp anarkister som ställde till vissa mindre problem. Även bland svenska anarkister och autonoma anses dock de grekiska anarkisterna var tokiga. Det är alltså ett nationellt grekiskt problem som inte har någon som helst relevans för ESF i Malmö.

Och om moderaterna vill ha en riktig beskrivning av hur det gått till vid tidigare ESF-arrangemang och hur säkerhetsarbetet inför ESF i Malmö fortskrider så står jag gärna till tjänst . Ring eller mejla, så bokar vi ett möte.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements
 • Anders

  Moderaterna har främst emot att ESF får 2,5 miljoner i bidrag.
  Bedrövligt användande av skattepengar…..

 • Jag var nere i Aten.

  Det var lugnt fram till demonstrationsdagen. Alla dagarna ute på själva ESF området var hur lugnt som helst. Inte tillstymmelse till bråk. På demonstrationsdagen demonstrerade enligt polisen 110 000 människor. Sen attackerades delar av tåget av ett svart block som var EMOT ESF, som alltså ogillade hela grejen. De attackerade sedan poliser med mera. Ett par bilar sattes i brand. Det hela var över på femton minuter. (Inom parantes sagt: fick själv jagen av ett par svartklädda idioter, efter att jag hjälpte ett par som blivit attackerade.)

  Ett problem är väl det jippobetonade och att det mest blir till en form av festival. Fast. Är det ett problem?

 • Pingback: Vad Malmöborna har att vänta | Svensson()

 • Pingback: anarkisterna.com » Arkiv » Kravaller och bus i Malmö?()

 • Anja Sonesson har gjort det till en vana att uttala sig om saker som inte har koll på. Hon kom med halsbrytande dumheter om så kallade kamphundar för ett tag sedan också som man höll på att skratta sig harmynt åt.

  Hon är urtypen för en dumdryg skånemoderat: feg, rädd för allt och totalt innesluten i sin egen lilla bubbla.