Spekulationskapitalet talar för sossarna

Eller ska man hellre skriva privatiseringsprofitörerna. Det handlar alltså om Jonas Morian, informationschef på bolaget Attendo Care. Ett bolag som kontrolleras av skattesmitarföretaget IK Investment Partners. Ett företag som tillhör spekulationskapitalet.

Sossarna, som hävdar att de är ett vänsterparti låter sig alltså representeras i Aftonbladet av en person som företräder privatisering och spekulationskapital. En person som företräder ett bolag som gjort sig känt för Misskötsel av patienter och anställda liksom för olika skandaler som kantat deras väg till profiter.

Att man gör på det viset är, om något, ett bra bevis på att sossarna inte är ett arbetarparti, inte är ett vänsterparti, utan ett högerparti. Det bevisar också att Aftonbladet inte är en vänstertidning. För en sån blaska som det rör sig om har politiken reducerats till underhållning. Underhållning där en högersosse får representera en röd blogg. Men Morian är ingen röd bloggare. Han är en blå bloggare.

Intressant?
Bloggat: Signerat Kjellberg1, Signerat Kjellberg2, ArvidFalk1, ArvidFalk2,
Borgarmedia: AB1, AB2, AB3, AB4, AB5, AB6, AB7, SVD1, SVD2, SVD3, SVD4, SVD5, DN1, DN2, SDS,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements
  • Helt sjukt !

  • Pingback: Jonas Morian, Attendo Care och socialdemokratin | Jinges web och fotoblogg()

  • Ja det torde stå utom allt tvivel numera. Sverige, liksom resten av Europa, har förlorat sin socialdemokrati till förmån för en politikerklass som bara gör allt för att vinna val och struntar rätt hårt i hur de som röstar på dem har det.

  • Pingback: Inga politiska skillnader | Svensson()

  • Pingback: Storfinansens fiffelbolag granskas | Svensson()

  • Cathryn Claesson

    AttendoCare utövar maktmissbruk och tystar sina anställda med att skrämma dom med avsked om några klagomål går utanför bolaget. Min mamma som är 93 år bor på Rosengården i Hägersten. Attendo Care får in ca 500.000 kr per år för min mor via kommunen som betalar ca 1000kr – 2000 kr per dygn och person. Det bor 83 äldre på Rosengården ?† 500.000kr per år. Det blir lågt räknat: 42.000.000kr per år från Rosengården. Endast Rosengården! Det blir svindlande summor vad Attendo Care tar ut i vinst. Det vore bättre om de kunde anställa fler personal. Och som får gå med i facket! Idag är inte Attendo Care kollektivanslutet.