Onekligen en hyggligt bra samling

sbp-vardag-470x220.jpg

Så har då Stora Bloggpriset presenterat de nominerade i kategorin Vardag. Och det är oneklign en representativ och bra samling bloggar som nominerats. Med the real mymlan och Stationsvakt som mina personliga favoriter. Enda bloggen jag känner mig tveksam till bland de nominerade i denna kategori är Alex Schulmans. Jag måste säga att jag tycker karln verkar obehaglig och dum. I alla fall som han framstått på nätet. Måhända är han bättre i verkligheten och måhända är jag inte uppdaterad. De fem nominerade är som följder:

Intressant?
Bloggat om Stora Bloggpriset: Signerat Kjellberg, Beta Alfa, Jardenberg, Bloggtidningen, Stenudd,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Advertisements
  • Bloggarna. Kollar runt, allt detta glättiga pladder, aningslöst, overkligt, som existensfilosofin avslöjat, Reden, Verfall, Uneigentlichkeit, inautenticité, mauvaise foi… deprimerande. Folk behöver en hästdos Angst.