Få deltagare på SD-möte i Vellinge

det av Sverigedemokraterna (SD) ordnade främlingsfientliga och rasistiska mötet i Vellinge verkar det ha varit väldigt få deltagare. Någonstans mellan 20 och 50 personer om vi ska tro medias rapporter. Bland publiken tycks det dock också ha funnits en del sympatisörer edm SD:s rasistiska och hatiska budskap. Motdemonstranterna tycks dock ha varit betydligt fler, omkring 200. Fiasko för SD alltså.

Förhoppningsvis blir det ännu fler antirasister på den demonstration till stöd för flyktingarna som ska hållas i eftermiddag:

Manifestation för medmänsklighet!

Vid manifestationen för medmänsklighet tänder vi ljus, marschaller, och facklor mot mörkret! Det är en mörk tid vi lever i, men tack vare våra ljus skingras mörkret. Vid manifestationen kommer också personer att tala. Detta för att visa bredden i samstämmigheten! Om Vellingemoderaterna just nu kan liknas som mörkret, så kan dessa talare liknas vid facklor!” Tid:15:30 – 17:00 Plats: Stortorget, Vellinge.

Intressant?
Bloggat: Signerat Kjellberg, Röda Berget, Peter Andersson, Röda Malmö, Röda Lund,
Borgarmedia: AB,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

PS. Dessvärre verkar det som om den flyktingvänliga demonstrationen ställts in då vänsterpartiet fegade ur. Men ett möte ordnades av andra krafter:

Sydsvenskan har även varit på församlingshemmet där nätverket Vellingebor för flyktingar tillsammans med Rädda Barnen och Svenska kyrkan anordnat ett möte till stöd för ensamkommande flyktingbarn. Mötet var mycket välbesökt och stämningen var lugn, rapporterar Sydsvenskans reporter Alf Sjögren.

DS.

8 svar på “Få deltagare på SD-möte i Vellinge”

  1. Anders du är väl ändå smartare än att du förlitar dig på svensk media när det gäller rapporteringar om Sverigedemokraterna? Fakta och bilder kommer så småningom ska du se…

  2. Enligt media fick SD apploder av ett 70-tal åhörare. RIktigt stor siffra för ett regningt torgmöte i november på en söndag.

    Så får man väl tacka antidemokraterna för att det blev en nyhet i riksmedia också.

  3. Faktum var att Vellinge idag var platt pannkaka för SD(U). Er ynkliga skara var en piss i havet jämfört med motdemonstranterna. Totalt överröstade blev ni också. Som motdemonstrant måste jag säga att det blev mycket lyckat. Sd försvann med poliseskort och svansen mellan benen.

  4. Sverigedemokraterna hade högst 7 tillresta sympatisörer innanför avspärrningarna. Det var inte mer än 5 som applåderade utanför avspärrningarna. Hur viss media fick det till uppemot 70 är ofattbart.

Kommentarer är stängda.