Bomb på Landvetter?

Förmodligen inte, men delar av flygplatsen har spärrats av sen en övergiven väska hittats. Delar som spärrats av är ett område kring säkerhetskontrollen i den utrikes avgångshallen. Genom detta kan ingen nå sin utrikes avgång. Sannolikt handlar det inte om någon bomb utan om nån klantig resenär som bara placerat sin väska på ett taskigt ställe. Men polisen har knappast nåt annat val än att utgå från att det är en bomb.

Korrigering och uppdatering 16:17: Vid säkerhetskontrollen hittades en väska vilken misstänkts innehålla ett farligt föremål. Hela utrikeshallen har nu spärrats av och allt flyg ställts in. Det handlar alltså inte om en klantig resenär men kanske ändå inte om nån bomb. Men vad det är får vi väl reda på så småningom.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements