GP som elektronisk tidning – oläsbar

Om man är prenumerant på GP har man utöver de artiklar som publiceras på webben också tillgång till plussidorna och eGP. Det senare är GP på webben i samma utseende som en papperstidning. Det sistnämnda är helt värdelöst för närvarande. På min dator går den inte att läsa. En Mac och med Google Chrome. Onekligen rätt uselt av GP.

Nog för att det rent allmänt är bökigt att läsa tidningar och dokument på nätet på det viset men man brukar ju kunna läsa artiklarna, dokumenten eller broschyrerna ändå. Men inte GP. Inte just nu och inte på min dator. Klickar man på en artikel blir det bara tomt på sidan man får upp.  Det gäller i stort sett alla artiklar. En lyckas jag få upp. Om tidningen The Onion och Kim Jong-Un. Dåligt av GP. Kass. En del andra artiklar går dock att läsa. Ett snyggt fyrverkeri gör mig inte heller gladare eller eGP mer läsbar. Och jag vill inte ha upp det där skitstörande reklamfönstret för eGP varje gång jag öppnar GP på webben.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

PS 8:40: Nu har jag hittat en omväg som möjliggör ett visst läsande av eGP. Men bökigt är det. Inte speciellt läsvänligt på nåt sätt. Värdelöst. Det går inte att bläddra och sen klicka på en enskild artikel. Men det går att klicka på framsidan så den blir större och sen bläddra för att komma till den artikel man vill.

Advertisements