Oacceptabel bomb mot SD:are

En sverigedemokrat i Arlöv ska ha fått en mindre bomb placerad i sitt brevinkast. Det handlar om en av de politiker som nyligen avslöjades som av de flitiga hatskribenterna på nätet. När bomben exploderade var minst en person, sannolikt tre personer, hemma i det radhus som det rör sig om.

Den som placerat bomben är lika bedrövligt svinaktig som de nazister som överföll en fredlig demonstration i Kärrtorp i söndags. Antirasister och antifascister får inte hemfalla åt motståndarnas metoder och motståndarnas, dvs rasisternas och fascisternas, förkärlek för våld. Det är helt oacceptabelt att bomba en sverigedemokrats hem. Det oavsett hur bedrövlig, svinaktig och otrevlig denne än kan tänkas vara.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements