Flyktingbloggen: Fästning Europa, hårda asyllagar och människosmugglare

Jag skriver regelbundet på Flyktingbloggen. Den 22:e varje månad om jag vill och hinner. Men några månader har jag inte kunnat då det krockat med andra saker i livet. Nu har jag dock skrivit ett inlägg med titeln ”Fästning Europa, hårda asyllagar och människosmugglare”. Det finns att läsa där och kommer med stor sannolikhet att återpubliceras här vad det lider. Så brukar jag också göra med de ledare jag skriver i ETC Göteborg. Dock inte med den senaste som skrevs i samband med 1-maj. Det är möjligt att det kommer en anpassad variant av den på bloggen dock.

Utöver Flyktingbloggen och ETC Göteborg skriver jag också om fiske på min fiskeblogg Njord, om science-fiction på min SF-blogg Anarres och på en del andra sajter och i en del andra tidningar ibland. På fiskebloggen Njord skriver jag om yrkesfiske, forskning och annat. Nu senast om Fiskbranschens årsstämma och räkor samt om musselmjöl som ersättning för fiskmjöl vid framställning av kraftfoder för fiskodling.

Jag är dessutom på väg att lansera en ny sajt som handlar om Göteborgshistoria och funderar på att flytta alla bokrecensioner och liknande till en separat blogg. Historiesajten kommer sannolikt att lanseras under juni månad.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements