Tre gripna för mordet på Nermin Karamehmedovic

Den 29 februari, en natt mellan söndag och måndag mördades då 30-årige Nermin Karamehmedovic sittande i sin bil. Han betraktades som en ledande medlem i den så kallade M-falangen. Mordet ägde rum på Munkhättegatan i Lindängen, Malmö. Polisen beskrev det hela som en avrättning.

Karamehmedovic var dömd för flera brott. Så sent som i oktober förra året dömdes han för att ha innehaft en tjeckisk pistol inklusive en stor mängd ammunition. Straffet blev fängelse i ett år och två månader, men överklagades. Ärendet skulle tas upp i hovrätten dagen efter han sköts ihjäl.  Enligt polisen var 30-åringen också huvudmisstänkt för en skottlossning på Seved under sommaren 2015 då fyra personer skottskadades. Det brottet blev han dock aldrig frihetsberövad för.

Nu har tre män i 25-årsåldern gripits som misstänkta. De har varit anhållna i sin frånvaro som misstänkta för mord och anhållandet verkställdes tidigt på tisdagsmorgonen. Gripandena ska enligt polisen ha skett utan dramatik.

Tre personer har tidigare varit anhållna. Två män delgavs misstanke om medhjälp till mord och en kvinna misstänktes för skyddande av brottsling. Alla tre släpptes dock men är enligt polis och åklagare fortfarande misstänkta.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!