Assad-kramarna har haft fel i hela sitt liv

De människor vars politiska verksamhet främst består i att försvara Assad-diktaturen i Syrien och Putins Ryssland är samma människor som på 1970-talet var maoister och stalinister av olika schatteringar. Det handlar om människor som hävdade att Stalins Ryssland hade varit himmelriket på jorden alternativt att Maos Kina eller Hoxhas Albanien var himmelriket på jorden. Eller det ena efter det andra. Pol Pot var också så nära det idealiska som det gick att komma.

Vi vet idag att dessa människor hade fel. De hade fel om Stalin. Under hans tid som ledare i Sovjet mördades miljoner. De hade fel om Mao. Under hans tid som ledare i Kina dog miljoner av svält och politisk förföljelse. De hade fel om Pol Pot. Denne och de Röda Khmererna var inget annat än folkmördare. De männiksor som försvarade dessa folkmördare är människor som för länge sen förbrukat all trovärdighet.

Därför har de ingen trovärdighet när de idag försvarar diktatorn Assad eller Putin-regimen. Det finns ingen anledning att ta dem på allvar. De har haft fel i hela sitt liv och de har fortfarande fel. Om Assad. Om Putin. Precis som de hade fel om Stalin, Mao, Hoxha och Pol Pot med flera.

Dessutom är det också så att dessa människor är de som ligger bakom västvärldens mest misslyckade narkotikapolitik. Narkotikapolitiken i Sverige. En av de mest fanatiska Assad-kramarna på nätet har varit en av de som utformat och aktivt drivit den usla svenska narkotikapolitiken.

Dessa människor är inte trovärdiga. De är tragiska figurer som hör hemma på historiens skräphög.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

4 svar på “Assad-kramarna har haft fel i hela sitt liv”

 1. ”… Maos Kina eller Hoxhas Albanien var himmelriket på jorden”

  Mao var en stor hycklare och ett jävla äckel. När folket svalt flög han in delikatesser från utlandet, när folket läste hans förnuftiga och patetiska ”Lilla Röda” satte han på unga tjejer. Fy fan vilket jävla svin. Vill man fördjupa sig i detta kan man läsa hans livläkares, Zhisui Li, bok ”The private life och Chairman Mao”. För gammalvänstern är dock denne förbannade pedofil fortfarande Gud.

  ”En av de mest fanatiska Assad-kramarna på nätet har varit en av de som utformat och aktivt drivit den usla svenska narkotikapolitiken.”

  Ännu en av gammalvänsterns förbannade hycklare. Jinge, den ursprunglige och äkta, upplyser berättar detta om denne Assadkramare (http://bilderblogg.se/politik/har-putin-se-bloggar-desinformation.htm):

  ”Ja, han har en villa i Bretange, en på Ornö och en större BR på Kungsholmen!”

  Ett äkta borgarsvin alltså!

 2. Jag ska inte skita ner din blogg men en länk men kan ändå inte låta bli att nämna ett inlägg igår på den där jävla Assad-kramarens förbannade blogg. Denna gång är det kulturrevolutionen, som beröms genom en förvirrad ”recension” av Myrdal (han som blivit nasse på gamla dar) och givetvis försedd med ”kloka” och storvulna kommentarer från ”socialisten” med BR på Kungsholmen, lantställe på Ornö och villa i Bretagne. Så jävla sjukt…

  1. Det hela är faktiskt otroligt bisarrt. Försvara kulturrevolutionen?. Men, Jan Myrdal försvarar ju Pol Pot. Värre än så kan det ju knappats bli.

   1. Kulturrevolutionen blev den kinesiska socialismens svanesång, det var efter den de bytta politiken till katter som faktiskt fångar möss, och inte bara paraderar och skriker slagord. Så nog finns där nåt att lära sig! Men inte för Herr Professor.

Kommentarer är stängda.