Red & White Crew – HA:s rengöringspatrull

Red & White Crew är Hells Angels-grupperingens underhuggare. Det är medlemmar och anhängare till dem som får sköta skitjobben för Hells Angels. Ett skitjobb var förmodligen att skjuta den 45-årige mannen i Stora Höga. Minst två av de män som misstänks för mordet på 45-åringen, dels den 29-åring som själv blev skjuten och dels den 29-årig som nyligen blivit släppt från häktet anses ha kontakter med eller tillhöra Red & White Crew i Göteborg.

Raed & White Crews medlemmar är ofta yngre än medlemmarna i Hells Angels MC och de måste utföra tjänster åt huvudorganisationen. I dessa tjänster ingår ofta att begå brott, att försvara moderklubben och att angripa fiender till klubben med våld. Detta är ett sätt att kvalificera sig som blivande medlem i Hells Angels MC, men även där ska man gå igenom flera nivåer av provmedlemsskap innan man blir fullvärdig medlem.

Red & White Crew samt Hells Angels andra supportergrupp Red Devils MC finns i Trelleborg, Svenljunga, Falun, Sala, Göteborg, Arvika, Landskrona, Stockholm, Karlstad, Helsingborg, Malmö, Bollnäs, Sundsvall och Luleå om vi håller oss till Sverige. Hells Angels uppskattas ha 110 fullvärdiga medlemmar – medan supporterklubbarna Red & White Crew och Red Devils har 75 respektive 90 medlemmar. Red & White Crew finns också i Danmark och Red Devils MC finns i bland annat Tyskland.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements
Gilla Anders_S på Patreon!