Moderaterna förlorare i opinionen

DN:s och Synovates senaste opinionsundersökning bekräftar det vi sett tidigare i SCB:s stora opinionsundersökning och även i Sifos (som alltså inte alls vard en sista som jag trodde). Moderaterna backar rejält och det troliga är att försämringarna i sjukförsäkringen är det som är orsaken. Kontentan är att oppositionen har en kraftig ledning i opinionen. Vinnare i opinionen är främst miljöpartiet.  Sverigedemokratern ser även enligt denna undersökning ut att komma in i riksdagen. Men inte ens med deras stöd tycks borgaralliansen kunna bilda regering om dessa opinionssiffror skulle stå sig till valet.

Intressant?
Bloggat: Jinge, Röda Malmö,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Advertisements

Ett Svar på “Moderaterna förlorare i opinionen”

Kommentarer är stängda.